Matties Online

Op woensdag 21 april vindt de online première van de nieuwe voorstelling Matties van Danstheater AYA in samenwerking met Theater De Krakeling plaats.

Lang stond de première van Matties live in de agenda van Theater de Krakeling. Nu dit nog steeds niet door kan gaan is er een filmische vertaling van de voorstelling gemaakt. Super uitdagend. We zijn blij dat wij ons publiek met deze livestream weer kunnen bereiken.

Het programma van deze speciale livestream première: De livestream start met een korte live introductie door Wies Bloemen (artistiek leider Danstheater AYA en choreograaf Matties). De voorstelling zelf is vooraf gefilmd en gemonteerd voor een optimale online kijkervaring. Na afloop van de voorstelling is er weer een live moment: een Q & A met Isabelle, Alicia, Marko en Ali, de dansers van Matties en de choreograaf Wies olv Kathrin Gramelsberger.

Matties is een spannende voorstelling die, zodra het weer kan, in de theaterzaal wordt gespeeld. Voor nu gaan we digitaal op een zoektocht naar de mechanismen achter vriendschap en ergens bij willen horen.