AUDITIE sterke, ervaren dansers (V)

Danstheater AYA zoekt voor de nieuwe productie WILD (6+) van choreograaf Wies Bloemen DRIE DANSERS (V);     

Met de danstheatervoorstelling WILD (6+) gaat choreografe Wies Bloemen een productie maken over de wilde woeste energie van jonge meisjes. Drie danseressen geven samen met het Maat Saxofoonkwartet vorm aan deze uitbundige kracht, nog niet beperkt door rolpatronen, dus de vurige energie spat nog alle kanten op. Al die ideeën over hoe je je moet gedragen als meisje, deze danseressen hebben daar lak aan. Niks netjes, rustig en bescheiden, zij kiezen voor onstuimig en onaangepast. Ze proberen het wel om gestructureerd en ordentelijk hun ‘pasjes’ uit te voeren, maar dat mislukt aanstekelijk. Ze hebben er geen zin in en kiezen hun eigen pad, niemand houdt ze tegen.  

Componist Kaveh Vares schrijft de muziek van WILD en wordt live uitgevoerd door de vier saxofonisten van Maat Saxofoonkwartet.   

Gezocht 3 sterke, ervaren danseressen. We zoeken mensen die ijzersterk zijn in één dansstijl en een tweede stijl goed beheersen. Je bent sterk in improvisatie. Je houdt van de combinatie dans en theater, dus spelervaring is een pre en je vindt het leuk om te spelen voor een – altijd eerlijk – jong publiek. 

Concept, choreografie en regie: Wies Bloemen  
Muziekcompositie: Kaveh Vares  
Cast: 3 danseressen & 4 musici 

Auditie datum: zaterdag 25 september 2021, alleen op uitnodiging 
Tijd: deur open om 13.00, auditie 13.30 tot 19.00 uur 
Call back : zondag 26 september 2021 
Plaats: Amsterdam, studio AYA 

Repetitie periode 29 november -24 december 2021 

                               3 januari - 28 januari 2022 

Montage 31 januari - 4 februari 2022          

Speelperiode februari, maart, april 2022 

Het salaris is conform de CAO Toneel en Dans. 

 

Zend je aanmelding naar: philippe@aya.nl 

Deze moet bestaan uit CV met pasfoto & een link naar een video (max 1 min). Aanmelden uiterlijk vrijdag 17 september 2021