Hoop

Hoop is een ontploffende, hoopgevende, brutale voorstelling van Danstheater AYA voor een jong publiek.

Open je hart voor de hoop, want geen mens kan zonder. Het is net zo belangrijk als water. Let's call it H2Op. Natuurlijk, sadness and 1hope zijn er volop. Maar trap er niet in. Jij en ik zijn te leuk, te mooi en te jong om voor altijd te treuren. Lijm jezelf vast aan de hoop. Timmer een boomhut in de hoop. Raak stiekem verliefd op de hoop. Want er valt nog veel te veranderen en te vieren! 

Voorstelling: 60 minuten

Speelperiode: jan – maart 2024

 

Open de LESBRIEF hier: Lesbrief Hoop

Open de reflectietool

 

TOTEM OF HOPE
Wat kan je als één klein mensje doen? Welke last ligt er op de schouders van de toekomstige generatie? Jongeren kunnen zich terneergeslagen voelen door de immensiteit van de wereldproblematiek. Maar het is belangrijk om ook hoopvol te zijn, en samen te zoeken naar redenen en de motivatie om in beweging te blijven. Met de creatie van een Totem of Hope kom je samen in actie door als collectief te bouwen en kunst te maken onder begeleiding van een beeldend kunstenaar en danser. De Totem of Hope participeert in de voorstelling Hoop.

Meer informatie over het educatieprogramma Totem of Hope? Mail naar anika@aya.nl
Met dank aan de ELJA foundation

Parlez vous danse? Met de klas napraten over de voorstelling Hoop. Bij de voorstelling is een reflectiepakket aanwezig. Deze staat er binnenkort ook op!