Snow White & de 7 breakers

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Altijd is de koningin de mooiste. Maar Snow White groeit en haar schoonheid groeit mee. Al gauw is zij de schoonste van het land. En ze wil het weten ook. Hoe de koningin haar best ook doet, Snow White eist alle aandacht op.

~ SNOW WHITE EN DE 7 BREAKERS WAS TE ZIEN IN 2014 EN 2016 ~

Terwijl het prinsesje zich ontpopt tot rebelse puber, voelt de koningin de tijd tikken. In haar wanhoop smeedt ze een vreselijk plan. Maar Snow White was Snow White niet, als ze haar moeder niet zou ontglippen. In het bos bevecht ze haar plek tussen zeven ruige b-boy dwergen. Ze leren haar alle moves en skills van het breakdancen. Mopperend en wel ontdekt ze dat de wereld zelfs als je een prinses bent niet alleen om jou draait. Als er tenslotte een prins opduikt, is Snow White er helemaal klaar voor om zijn koningin te worden.

Aya blaast het stof van het sprookje en maakt van Snow White en de 7 breakers een spetterende show waarin spel, zang, hiphop, b-boying en moderne dans samenkomen. Met zang van o.a. Joanne Telesford (bekend van de musicals FameLion KingTarzan en Amandla Mandela) en nieuwe Nederlandse teksten geschreven door Sophie Kassies op bekende songs van o.a. Tina Turner, No Doubt en Anthony and the Johnsons, gearrangeerd door Ad van Dijk. Een nieuwe vorm voor een oeroud verhaal over het leven, dat met elk einde ook een nieuw begin brengt. Entertainment van niveau voor de hele familie (8+).

Credits

Regie en choreografie: Wies Bloemen
Choreografie breakers: Alida Dors (Solid Ground Movement)
Snow White (zang): Charlotte de Graaf
Snow White (dans): Feadan McCall
Koningin (zang): Joanne Telesford
Koningin (dans): Andrea Beugger
Breakers: Bryan Druiventak, Wilson Almeida Duarte, Deion Nigel Holwijn van der Wel, Liam McCall, Zino Schat, Constantin Trommlitz, Robert Thomas Villedieu, Oscar Starink (understudy)
Spiegel stem: Niek van der Horst
Tekst: Sophie Kassies
Muziek arrangement: Ad van Dijk
Aanvullende muziekarrangementen: Marco Braam
Decor & Licht: Erik van Raalte
Kostuums: Arien de Vries
Muziekmontage: Dennis van Tilburg
Dramaturgie: Monique Masselink