Goed vastpakken

Wat te doen als de theaters dicht zijn. Als alle voorstellingen afgelast zijn. Het virus waart rond. Anderhalve meter afstand. Handen wassen. Dan is het tijd om elkaar virtueel vast te houden. We selecteren hier de komende periode liefdevolle fragmenten uit AYA voorstellingen. Knuffels op afstand. Voor een beetje troost. Tot we elkaar weer zien. Op een later moment. In het theater. En een beetje in beweging blijven helpt. Dus meedoen met Lisa mag ook!


Kijken mag wel #9


Dansers Hani Andary en Robin Kroes in dit 'funkadelic!' fragment uit de 2018 coproductie I CALL MY BROTHERS (met de Toneelmakerij).

Kijken mag wel #8


Een 2019 fragment uit BLACK MEMORIES met dansers Christine Amagove Karani, Anna Lindaya en Djinti Sullivan en percussionist Jasper Goedman en saxofonist Floris van der Vlugt. Een coproductie van AYA, Tafel van Vijf en BackBone die weer op het programma staat dit najaar 2020.

Kijken mag wel #7


Fragment uit BLOOD KISS met danseres Kathrin Gramelsberger en actrice Priska Praxmarer. Een coproductie met het Zwitserse KNPV die te zien was in 2018, 2019 en 2020 in Nederland, Duitsland en Zwitserland.

Kijken mag wel #6


Nog verder terug in de tijd! Dit is een fragment uit HERA uit 2006 met Gwen Langenberg en Chérif Zaouali (én Janis Joplin).

Kijken mag wel #5


Deze is alweer van 2013. Een fragment uit de voorstelling HARNAS, met dansers Chris Dunston, Badeen Pedawi, Rick Reekers, Gwensley Paula, Regilio Sedoc en Jaakko Toivonen, choreografie Lucien Denny. Harnas werd gespeeld in 2013 en 2014.

Meedoen mag ook


Een mini workout met Lisa, dansdocent én office manager bij AYA. Met moves uit het eerdere ‘I call my brothers’ fragment.

Kijken mag wel #4


Vampier Eli en pop Oskar (danseres Laila el Bazi en acteur Philippe Nauer) in een fragment uit BLOOD KISS, een coproductie met het Zwitserse KNPV.

Kijken mag wel #3


Ali Zanad en Hani Andary in I CALL MY BROTHERS, een coproductie van AYA en de Toneelmakerij, te zien in 2018.

Kijken mag wel #2


Een duet van dansers Liam McCall en Deion Holwijn uit de voorstelling GUERRILLA, een coproductie van AYA en DOX. Guerrilla was te zien in 2017 en 2019.

Kijken mag wel #1


Een fragment uit SLUIER.
Met zangeres Karima el Fillali en dansers Laila el Bazi en Zino Schat.