Goed vastpakken

Wat te doen als de theaters dicht zijn. Als alle voorstellingen afgelast zijn. Het virus waart rond. Anderhalve meter afstand. Handen wassen. Dan is het tijd om elkaar virtueel vast te houden. We selecteren hier de komende periode liefdevolle fragmenten uit AYA voorstellingen. Knuffels op afstand. Voor een beetje troost. Tot we elkaar weer zien. Op een later moment. In het theater. En een beetje in beweging blijven helpt. Dus meedoen met Lisa mag ook!


Meedoen mag ookEen mini workout met Lisa, dansdocent én office manager bij AYA. Met moves uit het eerdere ‘I call my brothers’ fragment

Kijken mag wel #4Vampier Eli en pop Oskar (danseres Laila el Bazi en acteur Philippe Nauer) in een fragment uit BLOOD KISS, een coproductie met het Zwitserse KNPV.

Kijken mag wel #3Ali Zanad en Hani Andary in I CALL MY BROTHERS, een coproductie van AYA en de Toneelmakerij, te zien in 2018.

Kijken mag wel #2Een duet van dansers Liam McCall en Deion Holwijn uit de voorstelling GUERRILLA, een coproductie van AYA en DOX. Guerrilla was te zien in 2017 en 2019.

Kijken mag wel #1Een fragment uit SLUIER.
Met zangeres Karima el Fillali en dansers Laila el Bazi en Zino Schat.