Vacature ervaren dansers

In 2021 gaat de nieuwe productie Matties voor 12+ van artistiek leider en choreograaf Wies Bloemen op tournee. Daarvoor zoeken we nog ervaren dansers. Deadline om aan te melden is vrijdag 16 oktober.

Matties gaat over het vinden van je plek op het meedogenloze slagveld van de middelbare school. Een tijd waarin je vrienden belangrijker worden dan je familie. Hoor je erbij? Wie is jouw beste vriend? In Matties zitten de dansers in een spagaat tussen nieuwe vriendschappen en de vele verraderlijke gezichten ervan. Schakelend tussen hun eigen onzekerheden en de dynamiek van de groep. We gaan op zoek naar de mechanismen achter vriendschap en naar dat bijzondere gevoel als je een klik hebt met iemand. Want wat maakt nou dat je met de een goed overweg kan en met de ander niet? 

VOOR DE CAST ZIJN WE OP ZOEK NAAR:

ERVAREN DANSERS (m/v) 
We zoeken mensen die ijzersterk zijn in één dansstijl en een tweede stijl ook goed beheersen. Je houdt van de combinatie van dans en theater, dus spelervaring is een pre. Je bent sterk in improvisatie en je vindt het leuk om te spelen voor een – altijd eerlijk – jongerenpubliek. 

Auditiedatum: zaterdag 24 oktober 2020 van 13.00 tot 18.00 uur, op uitnodiging
Call back: zondag 25 oktober 2020 
Plaats: Amsterdam, studio AYA

Repetitieperiode: januari-februari 2021
Speelperiode: maart t/m mei 2021 
Het salaris is conform de CAO Toneel en Dans.

Zend je aanmelding naar: philippe@aya.nl 
Deze moet bestaan uit je CV met pasfoto. 
Aanmelden uiterlijk vrijdag 16 oktober 2020