Vacature danseres en speler

In 2021 gaat de nieuwe productie Tuimel & Bounce voor peuters van gastchoreografe Honey Eavis op tournee. Daarvoor zoeken we nog een hiphop/urban danseres en een speler (m/v) met zangtalent. Deadline om aan te melden is vrijdag 4 september.

Tuimel & Bounce is een hiphopdansvoorstelling voor 3+ met twee dansers en een speler in een ‘pop-up’ decor waar allerlei verrassingen uitpiepen en -klappen. Hiphopdans is een taal die peuters aanspreekt. Als peuter is het nog moeilijk om in balans te blijven. En er veranderen allemaal dingen om je heen waar je geen invloed op hebt. Opgroeien is verschrikkelijk spannend. Het is vallen en opstaan. Ontdekken en uitproberen. En daar kunnen hiphoppers ook wat van. Tuimel & Bounce is een speelse voorstelling waar de liefde voor de hiphopcultuur vanaf spat. De dansers vallen, tuimelen, stuiteren en groeien. En het decor groeit op wonderbaarlijke wijze met hen mee.
Het decor wordt bediend door een speler, die de eerste helft van de voorstelling de onzichtbare manipulator is van ‘binnenuit’.

VOOR DE CAST VAN 3 ZIJN WE NOG OP ZOEK NAAR:

EEN DANSERES met een hiphop/urban achtergrond. We zoeken iemand die houdt van improvisatie en een duidelijke eigen ‘danshandtekening’ heeft. Je bent zelfstandig, staat open voor een mix van dans en theater en je hebt affiniteit met de peuter/kleuterdoelgroep. Daarnaast is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst, omdat er interactieve elementen met het publiek zijn in de voorstelling.

EEN SPELER (M/V) MET ZANGTALENT die het decor de eerste helft van de voorstelling onzichtbaar bedient en daarna als speler tevoorschijn komt. We zoeken iemand die kan zingen en affiniteit heeft met bewegen of mime. Je hebt ook affiniteit met de peuter/kleuterdoelgroep. Daarnaast is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst, omdat er interactieve elementen met het publiek zijn in de voorstelling.

Auditiedatum: zaterdag 12 september 2020, op uitnodiging
Call back: zondag 13 september 2020 
Plaats: Amsterdam, studio AYA

Repetitieperiode: 23 november 2020 t/m eind januari 2021 (excl. twee weken kerstvakantie) 
Speelperiode: eind januari t/m mei (mogelijk juni) 2021. Het is een volle tourlijst dus je moet gedurende die hele periode beschikbaar zijn. Alle voorstellingen zijn overdag.
Salaris is conform de CAO Toneel en Dans.

Zend je aanmelding naar: philippe@aya.nl 
Deze moet bestaan uit je CV met pasfoto. 
Aanmelden uiterlijk vrijdag 4 september 2020