EN / NL

Actueel

Lust voor Life op 16, 17 en 18 maar...

Lust voor Life op 16, 17 en 18 maart in Dansmakers! In december en januari speelden onze vrouwen vijf meer dan uitverkochte voorstellingen van Lust for Life! Lust for life is een ode aan de oude Lees meer >>

De Sluier tour 2017 zit erop!

4 december 2017

De Sluier tour 2017 zit erop!

4 december 2017

Na meer dan 60 shows zit de tour van Sluier erop! Een show die veel jongeren via de scholentour heeft geraakt, zo ook de leerlingen in Houten die een heel mooi artikel schreven over hun ervaring. Naast de shows hebben ook veel leerlingen de workshops gevolgd van onze AYA docenten om het maatschappelijke thema van de voorstelling nog sterker te kunnen toelichten. Op deze manier kunnen we met jongeren communiceren over onderwerpen die hen aangaan. 

In Amsterdam bezochten een groep moslima’s de voorstelling georganiseerd door de Gemeente Amsterdam (Nieuw-west) in het teken van de Week zonder Geweld. Dit werd erg goed ontvangen. Zo ook door Rumeysa die Sluier dit seizoen al 2 keer heeft bezocht en graag haar vriendinnen wilde meenemen, bekijk hier de video over haar bezoek. 

Sluier zit er voor dit jaar op, omdat het thema enorm aansluit bij de huidige maatschappelijke problematiek zullen we kijken of we een vervolg kunnen geven aan Sluier. Dus houd ons in de gaten, want wie weet komt Sluier terug!