EN / NL

Actueel

Lust voor Life op 16, 17 en 18 maar...

Lust voor Life op 16, 17 en 18 maart in Dansmakers! In december en januari speelden onze vrouwen vijf meer dan uitverkochte voorstellingen van Lust for Life! Lust for life is een ode aan de oude Lees meer >>

Jubileumboek 25 jaar AYA

2 april 2015

Jubileumboek 25 jaar AYA

2 april 2015

Dit jaar bestaat Danstheater AYA 25 jaar en we hebben een prachtig jubileum boek gemaakt om dit te vieren. In totaal maakte Wies Bloemen onder de AYA vlag circa 50 producties. Een overzicht van deze producties is terug te vinden in het jubileumboek van 224 pagina’s dat nu verschenen is. Van de allereerste voorstelling genaamd AYA tot de meest recente productie, de dansmusical Snow White & de 7 breakers van afgelopen najaar. Daarnaast bevat het boek artikelen waarin Wies Bloemen samen met anderen reflecteert op haar werk, wordt de rol van AYA in de internationale jeugddanswereld beschreven en onderzocht waarom dansen en dans kijken goed is voor jongeren.

Bekijk hier een kleine selectie pagina’s uit het boek (pdf 7 mb)

Het boek is te bestellen a € 25,- (excl. € 3,-) verzendkosten. U kunt een email sturen aan info@aya.nl om het boek te bestellen, vermeldt duidelijk uw naam en volledige adres. 

omslag voor boek 25 jaar AYA_klein formaat