EN / NL

Actueel

SLUIER op toernee in Indonesië

Op uitnodiging van het Erasmushuis gaat de voorstelling Sluier op toernee in Indonesië. Van 18 t/m 23 oktober speelt Sluier in Jakarta, Lampung en Yogjakarta. Lees meer >>

Vlieger zonder koord 6+

Educatiematerialen bij Vlieger zonder koord

LESMATERIAAL Voorbereiding en nabespreking van de voorstelling door middel van creatieve opdrachten, achtergrondinformatie voor de docent en een dvd met o.a. interviews met de makers. (gratis)

DANSWORKSHOP (2 LESUREN) Leerlingen maken zelf een choreografie gebaseerd op de thema’s van de voorstelling. Ze leren samenwerken en worden actief voorbereid op het voorstellingsbezoek. Ook maken ze kennis met AYA-dansers, leren zich uitdrukken door het gebruik van beweging en leren de rol van publiek en danser kennen door middel van rollenspel. Maximaal 30 leerlingen. (vanaf EURO 200)

LES IN DE KLAS (1 LESUUR) Voorbereiding op het voorstellingsbezoek. De thema’s worden besproken en er wordt beeldmateriaal uit de voorstelling vertoond. Daarnaast geeft de danser een kijkje in de beroepspraktijk. Wat moet je doen om danser te worden? Ten slotte krijgen de leerlingen een korte choreografie uit de voorstelling aangeleerd. (Vanaf EURO 100)

EDUCATIE OP MAAT AYA denkt graag mee bij educatie en participatieprojecten op maat. Neem contact met ons op als u en uw leerlingen door ons uitgedaagd willen worden!

MEET & GREET Ontmoeting met de dansers na afloop van de voorstelling en mogelijkheid om vragen te stellen.