EN / NL

Actueel

Charlie Duran wint The Pitch

Charlie Duran ontving gisteren van het Jeugdtheaterfonds de aanmoedigingsprijs met zijn pitch over de voorstelling in wording The Narcissist - Immersive Experience/escape room. Danstheater AYA is trot Lees meer >>

AYA YOUNG PERFORMERS

AYA Young Performers zoekt jou!

NEW MEMORIES
“Black culture is going strong! De film Black Panther, Childish Gambino, Queen B, rapper Kendrick Lamar die een Pulitzerprijs wint. Overal afro’s en dreads… black is beautiful, is powerful! AYA Young Performers gaat in de te maken voorstelling NEW MEMORIES mee in deze niet te stuiten movement. Want de toekomst is van ons en de toekomst is nu!

Performers en dansers gezocht (12-18 jaar)
In november start een nieuwe AYA Young Performers. Voor performers en dansers van 12 tot 18 jaar. Je maakt samen een voorstelling die in februari 2019 op de planken staat. Regisseur Victor Mentink en choreograaf Kathrin Gramelsberger begeleiden je tijdens het hele traject. Deelname is gratis maar we verwachten wel motivatie, inzet en deelname aan het trainingsweekend en de repetities. 

Meld je aan voor het trainingsweekend
Het open trainingsweekend is op 3 en 4 november in de AYA studio. Na dit weekend worden de definitieve dansers en spelers gekozen. De repetities zijn vanaf november elke dinsdag (17.00-19.30 uur) en zaterdag (12.00-17.00 uur).
De 2e editie van AYA Young Performers is geïnspireerd op Black Memories. Er komen onderwerpen aan bod als afkomst en familiegeschiedenis, kleur, vrijheid en stereotypen. 

Podiumbeest en meedoen? Of ken je jonge talenten? Meer informatie of aanmelden kan door een mail te sturen naar marjo@aya.nl.