AYA Young Performers

Black culture is going strong! De film Black Panther, Queen B, Childish Gambino, rapper Kendrick Lamar die een Pulitzerprijs wint. Overal afro's en dreads... black is beautiful, is powerful! Maar hoe is het eigenlijk om als gekleurde Nederlander rond te lopen? Hoe is het nu en hoe willen wij dat de toekomst eruit komt te zien? In New Memories houdt een groep jonge performers van verschillende culturele achtergronden zich hiermee bezig. Want de toekomst is van ons en de toekomst is nu!

Voorstelling New Memories

Elk jaar maken jongeren uit Amsterdam onder professionele begeleiding een eigen versie van een AYA voorstelling. New Memories is een vertaling van de thema’s uit de voorstelling Black Memories die op 29 maart 2019 in première gaat. In november zijn de repetities gestart met de nieuwe AYA Young Performers. Samen maken ze een voorstelling die op 8 en 9 februari 2019 in Dansmakers op de planken staat, begeleid door regisseur Victor Mentink en choreograaf Kathrin Gramelsberger.
Bestel kaarten voor deze actuele voorstelling via Dansmakers >

NEW MEMORIES
Datum: vrijdag 8 februari en zaterdag 9 februari 2019
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Dansmakers, Gedempt Hamerkanaal 203, Amsterdam

Credits
Concept & regie: Victor Mentink & Kathrin Gramelsberger
Dans & spel: Ella Menken, Faas Musbach, Gernacia Boldewijn, Julia van der Laan, Leloup Stout, Liam Minnebo, Lieve Wijnveen, Lieve Sluys, Lotte Smeenge, Luna Blook, Marinus Hondeveld, Mina Hondeveld, Layzmina Emerencia, Sawardi Aken, Yanira Gefferie, Yelahny Welles
Regieassistentie: Nicky Vroegop
Licht: Erik van Raalte