EN / NL

Actueel

Nieuw platform Theater is Live!

Ontdek nu het nieuwe platform Theater is Live! In Theater is Live bundelt Danstheater AYA samen met 22 andere Nederlandse jeugdgezelschappen de krachten. Met deze campagne willen we theaterbe Lees meer >>

Donateurs

Danstheater AYA maakt spetterende dansvoorstellingen voor jongeren. Omdat wij het belangrijk vinden dat jongeren in aanraking komen met dans. Ook dragen wij er met onze workshops aan bij dat jongeren in beweging komen en zelf gaan dansen. Dat kost geld, veel geld. Om ook in de toekomst dans voor jongeren te kunnen blijven maken en om nog meer jongeren te bereiken hebben wij uw steun hard nodig. Daarom vragen wij u om donateur te worden.

Onderschrijft u de doelstellingen en visie van AYA, wordt dan donateur. Dat kan al vanaf € 10 per jaar. Waar wordt uw geld aan besteed. Een kostuum kost € 750, schoenen om op te dansen € 100; een lespakket voor scholen kost € 10 per pakket; een workshop voor jongeren kost € 200.

Download het formulier hieronder, print het uit, vul het in en stuur het naar AYA, Antwoordnummer 45606, 1040 VE Amsterdam (een postzegel is niet nodig). Als welkomstpakket ontvangt u een setje ansichtkaarten.

AYA heeft de ANBI status. Giften kunnen worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Wilt u meer informatie neem dan contact op met zakelijk leider Manuel Segond von Banchet (manuel@aya.nl)

Download aanmeldingsformulier