EN / NL

Actueel

Vlieger zonder koord te zien op de ...

Op zondag 27 augustus is danstheater AYA te vinden op de Uitmarkt met een preview van Vlieger zonder koord. Erik Kaiel laat met de dansers Rohiet, Zahira en Maxime zien dat een vlieger altijd blijft  Lees meer >>

AYA Young Performers zoekt jongeren

27 juni 2017

AYA Young Performers zoekt jongeren

27 juni 2017

Komend seizoen maakt Danstheater AYA een voorstelling over Verboden Liefde. Een voorstelling voor en door jou. Over wat jij tegenkomt in de liefde. Hoe is het om voor de eerste keer verliefd te zijn? Wordt er bij jou thuis open over liefde gepraat? Mag je met elk vriend(innet)je thuiskomen dat je kiest? Of heeft jouw familie een mening over op wie jij verliefd wordt?

Wie zoeken wij?
Vind jij dansen fantastisch?
Heb je zin om in een echte voorstelling te dansen en spelen?
Ben je 14 jaar of ouder?
En heb je in het najaar tijd om te repeteren?

Kom dan naar ons open trainingsweekend op 16 en 17 september! Na het trainingsweekend wordt een aantal dansers gekozen met wie de voorstelling wordt gemaakt.

Wanneer wordt er gerepeteerd?
In september, oktober en november wordt er elke maandagavond van 18.30- 21.00u en elke zaterdag van 13.00- 18.00u gerepeteerd. In de herfstvakantie is er een repetitieweek. De voorstellingen zijn 13 en 14 december 2017 in Dansmakers aan het IJ. Houd deze data dus vrij in je agenda.

Locatie
Het trainingsweekend en de repetities vinden plaats in de studio van Danstheater AYA aan de Contactweg 42H in Amsterdam 5 minuten lopen van metro Isolatorweg en bus 48.

Aanmelden
Kom je naar het trainingsweekend? Meld je dan aan door te mailen naar Anne Vermeegen anne@aya.nl.

Danstheater AYA
Danstheater AYA maakt brutaal en interactief danstheater voor een jong publiek. Met verwondering en nieuwsgierigheid laten we de mens in al zijn kracht én kwetsbaarheid zien. Onze voorstellingen kenmerken zich door een dynamische mix van dansvormen, speelstijlen en muziek. Uniek aan AYA is de inzet van de persoonlijkheid van de dansers om het publiek te ontroeren, te raken en te verleiden.