EN / NL

Actueel

Audities Black Memories

Danstheater AYA, Backbone en de Tafel van Vijf Muziektheater realiseren samen een nieuwe productie. BLACK MEMORIES is een krachtige dans- en muziekvoorstelling over de rijkdom aan culturen die we in N Lees meer >>

AYA krijgt het komende jaar toch subsidie

19 december 2016

AYA krijgt het komende jaar toch subsidie

19 december 2016

Op 14 december ontving AYA van het Fonds Podiumkunsten het bericht dat we voor één jaar een subsidie ontvangen dankzij een amendement van de PvdA ondersteund door een meerderheid van de Tweede Kamer. Samen met de meerjarige subsidie van het Amsterdams Fonds voor de Kunst kunnen wij ook in 2017 rake en emotionele voorstellingen maken voor een breed en jong publiek.

We leefden vier maanden in een onzekere situatie. We hebben veel steunbetuigingen ontvangen die we doorgespeeld hebben aan de cultuurwoordvoeders en velen van jullie hebben de petitie ondertekend. Onze dank is groot.

We kijken terug naar een jaar met veel activiteiten. Première van Sluier op 5 februari, AYA op de Huid in een speciale editie in de Stadsschouwburg Amsterdam en reprises van Smart en Snow White. We hebben 183 voorstellingen gespeeld en de voorlopige telling staan rond de 20.000 bezoekers. Naast de voorstellingen zijn er 158 workshops gegeven voor ongeveer 3.500 deelnemers.

We wensen iedereen fijne feestdagen en een magisch jaar met veel theaterbezoek. Wij kijken uit naar jullie komst.